Myst-skaperne har annonsert sitt neste spill

Cyan presenterer Firmament, med en to minutter lang trailer.

Har du lurt på hva Myst-skaperen Cyan har holdt på med etter at de ble ferdige med Obduction? Lur ikke lenger, for nå har de avduket sitt neste spill. Det heter Firmament, og skal være et  steampunk-eventyr.

Det ser ut som et Cyan-spill, ja.
Det ser ut som et Cyan-spill, ja.

Ikke mye å gå på

Cyan sier ikke kjempemye om Firmament, men beskriver det som en prangende, magisk reise gjennom fire varierte og merkelige verdener, og forteller at du vil arbeide sammen med en mekanisk kompanjong og ånden til en stakkar som har vært død i evigheter.

De har også lagt ut en trailer, og i beskrivelsen av denne skriver de at Firmament blir «en ny VR-opplevelse». Det er riktignok ingenting på nettstedet som tyder på at spillet blir VR-eksklusivt. Med tanke på at publikumet som både elsker Myst-aktige eventyrspill og har VR-hodesett kanskje ikke er gigantisk, er det vel trolig at det får en ordinær versjon også.

Det gjenstår selvsagt å se, men her er i alle fall traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.