Utforsk kolonitidens India i Under a Porcelain Sun

Men noe sier meg at det ikke er realisme den indiske utvikleren har gått for.

Om du trenger å bli minnet på at spillmediet er ganske herlig, så anbefaler jeg deg å ta en titt på traileren til Under a Porcelain Sun, som du finner i bunnen av artikkelen. Dette er et slags førstepersons eventyrspill satt til en surrealistisk versjon av India tidlig på attenhundretallet, der du må legge ut på jakt etter den ikke-eksisterende byen Kayamgadh.

Håper denne boksen ikke er tett i nesa.
Håper denne boksen ikke er tett i nesa.

Underveis vil vi hoppe både i tid og sted, og perspektiv, treffe «voksmennesker som smelter hver dag ved middagstider», «dekadente magistrater bosatt i slott laget av lim» og mye mer i den gaten der.

Gratis kompanjong på Steam

Under a Porcelain Sun skal lanseres i sommer. Det er under utvikling hos Studio Oleomingus, som er et indisk indie-studio bestående av to utviklere, og gis ut av The Irregular Company (best kjent her i gården for seilsimulatoren Sailaway).

Du trenger imidlertid ikke å vente til sommeren for å få en smakebit av de merkunderlige konseptene til utvikleren, ettersom du allerede nå kan laste ned et spill ved navn a Museum of Dubious Splendors fra Steam. Dette henger på en eller annen måte sammen med spillet vi får i sommer, og er helt gratis.

Her er altså spilltraileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.