Amid Evil er inspirert av Unreal og Heretic

Slakt ondskapens horder ned for fote i dette førstepersons skytespillet.

Etter at Ion Maiden sparket inn døra for et par uker siden, og viste at konseptene som drev nittitallets skytespill fortsatt fungerer glimrende, har de som liker skytespillene sine superraske, ikke-lineære og brutale fått nok et spill å kose seg med. Det heter Amid Evil, og inspirasjonskildene er nittitallsklassikerne Heretic og Unreal.

Nei, DU gjør folk voldelige.
Nei, DU gjør folk voldelige.

Tidliglansering

Amid Evil foregår i et magisk univers fullt av ondskap. Selve spillet finner sted i store miljøer med mange ruter og valgmuligheter. Disse er naturlig nok befolket av massevis av monstre, som visstnok skal være både tilpasningsdyktige og ubønnhørlige. For å kverke dem har du en rekke varierte og mystiske våpen til rådighet.

Spillet er nå lansert i «early access», og versjonen som er ute nå har tre distinkte episoder å spille gjennom. Utviklerne planlegger å lansere cirka én episode i måneden i løpet av tidligperioden, og den endelige versjonen skal altså ha syv. I tillegg er det mulig å spille i en endeløs modus der fiendene bare fortsetter å angripe helt til du dør (i spillet, altså).

I motsetning til Ion Maiden, er ikke Amid Evil bygd på «gammel» teknologi. Det bruker Unreal 4-motoren, men skal ifølge utviklerne være optimalisert slik at det kan kjøres på en brødrister. Tidligere ville jeg naturligvis tatt den påstanden som et uttrykk og ikke en faktaopplysning, men nå i 2018 vet jeg jommen ikke hva jeg skal tro. Her er i alle fall en kul trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.