Er dette Spyro Reignited Trilogy?

Oppdatering: Activision har bekreftet at de kommer med en oppusset utgave av Spyro-trilogien.

Crash Bandicoot-spillene fikk en glimrende overhaling for PlayStation 4 i fjor, og kommer i år til flere plattformer. Utgiver Activision har gitt uttrykk for at de ble positivt overrasket over hvor godt Crash-nyutgaven ble mottatt (les: solgte), og at vi kan forvente flere slike nyversjoner i fremtiden.

Boksen. Bilde fra Gamerstyle.com.mx.
Boksen. Bilde fra Gamerstyle.com.mx.

Lekkasje i Mexico

Nå kan det se ut som neste spillserie på lista er Spyro. Ifølge det som skal være en lekkasje på Amazon Mexico, vil Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage og Spyro: Year of the Dragon samles i en pakke ved navn Spyro Reignited Trilogy, som skal lanseres 21. september for PlayStation 4.

For øyeblikket er dette for rykter å regne, men i en tråd på ResetEra finner vi skjermbilder som ser ganske troverdige ut. Det skal visstnok være Toys for Bob som lager nyversjonen (altså ikke Vicarious Visions, som lagde Crash Bandicoot N’Sane Trilogy). Toys for Bob er studioet som skapte Skylanders, og har laget Skylanders: Spyro’s Adventure.

Vi får se hvor godt denne informasjonen stemmer når Activision eventuelt annonserer pakken selv. Via PCGamesN.

Oppdatering: Det har de nå gjort, og informasjonen ser ut til å stemme – med en ekstra detalj, nemlig at spillet slippes på Xbox One samme dag som på PlayStation 4. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.