Shaq Fu er tilbake i sommer

Oppfølgeren til det mange mener er et av tidenes dårligste spill har fått dato. Sjekk traileren.

Shaq Fu er et todimensjonalt slåssespill som blant annet ble lansert på Mega Drive, SNES og Amiga i 1995. Spillet fulgte den populære basketballspilleren Shaquille O’Neal, som på en reise til Japan endte opp med å bli sendt til en annen dimensjon og … vel, det var mye slåssing og greier.

Dette ser ikke så dårlig ut.
Dette ser ikke så dårlig ut.

I ettertid har det fått rykte på seg som et av tidenes dårligste spill, men som vanlig med slike rykter, er det nok litt overdrevent.

Legenden er tilbake

Nå får det uansett en åndelig oppfølger. Den 5. juni lanseres Shaq Fu: A Legend Reborn på PC, Switch, Xbox One og PlayStation 4, og nok en gang reiser Shaquille O’Neal ut på en reise for å banke opp så mange folk som mulig. Spesifikt er han denne gangen på jakt etter en god blanding av kjendiser og demoner, og vil besøke både Hollywood og Helvete.

Underveis lærer han nye angrep og bevegelser, og kan bruke ulike våpen som han plukker opp.

Utviklerne i Saber Interactive lover at spillet skal bli «bedre enn den gamle versjonen», og det ser faktisk litt kult ut. Naturligvis er ikke dette et spill som tar seg selv særlig seriøst, noe denne ferske traileren demonstrerer:

Jeg kan også hive inn den gamle traileren, som viser litt video fra originalen. Funfact: Det gamle Shaq Fu-spillet ble utviklet av Delphine, og hoveddesigneren sto også bak den genuine klassikeren Flashback.

Hvis du vil lese om noen litt mer realistiske kandidater til tittelen «verdens dårligste kommersielle spill», finner du dem i denne samlingen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.