Nå er Keepsake ute på Steam

Husker du dette pek-og-klikk-eventyret?

Det er nesten ett år siden jeg skrev om at Keepsake kunne få Steam-lansering via Greenlight. Siden den tid har Greenlight blitt lagt ned, men det sjarmerende eventyrspillet rakk å få grønt lys, og det er nå, endelig, ute på Steam.

Det er mange steder å utforske i dette spillet.
Det er mange steder å utforske i dette spillet.

Magiske eventyr

Keepsake er et pek-og-klikk-eventyr fra cirka ti år tilbake, som følger ei ung kvinne ved navn Lydia. Hun har fått studieplass ved et universitet for magi. Problemet er bare at når hun ankommer stedet, er hun helt alene. Og når hun endelig treffer noen, er det en snakkende ulv.

I starten virker det bare merkelig, men etter hvert blir det klart at det har skjedd ett eller annet alvorlig på stedet. Og kanskje vet ulven litt mer enn han vil ut med.

Keepsake er ikke akkurat noen klassiker, men jeg husker det som svært sjarmerende på tross av at det hadde noen litt irriterende elementer (det ble for eksempel mye vandring frem og tilbake i miljøene). Hvis du liker pek-og-klikk-eventyr med massevis av nøtter, som ofte har med magiske mekanismer å gjøre, er det nok et spill du bør ta en titt på.

Her er en trailer:

 

2 kommentarer om “Nå er Keepsake ute på Steam”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.