Husker du Keepsake?

Nå kan du hjelpe det sjarmerende pek-og-klikk-eventyret å komme til Steam.

Keepsake er et pek-og-klikk-eventyr som ble lansert for cirka ti år siden, og som jeg skal innrømme at jeg hadde glemt helt bort. Men da jeg så tittelen dukke opp i Greenlight-køen, kom minnene umiddelbart tilbake. Det er et trivelig spill, med mye sjarm og mange artige nøtter (spesielt om du liker å fikle med mekanismer og slikt), og jeg tror kanskje jeg var litt streng med det da jeg i sin tid anmeldte det for Gamer.no.

Hele spillmiljøet er skapt i 3D.
Hele spillmiljøet er skapt i 3D.

Hvor er alle sammen?

Handlingen følger ei ung kvinne ved navn Lydia, som har fått studieplass ved et universitet for magi. Problemet er bare at når hun ankommer stedet, er hun helt alene. Og når hun endelig treffer noen, er det en snakkende ulv. I starten virker det bare merkelig, men etter hvert blir det klart at det har skjedd ett eller annet alvorlig på stedet.

Keepsake ble gitt ut av en liten og på det tidspunktet helt fersk spillutgiver, og det fikk aldri særlig bred distribusjon. Antakeligvis hadde det gjort langt større suksess om Steam var en mulighet på den tiden, men den gang ei. Det er imidlertid bedre sent enn aldri, så nå kan du stikke innom Greenlight for å hjelpe spillet å få Steam-lansering.

4 kommentarer om “Husker du Keepsake?”

 1. Ah, dette vekker gode minner. Jeg husker godt det stemningsfulle, tomme slottet. Dette er for øvrig et av få spill jeg har piratkopiert uten noen gang å kjøpe det i etterkant, så når dette blir greenlit er vel det en god anledning til å gjøre opp for seg. :)

  Svar
 2. Jeg husker jeg spilte det og likte det godt da det kom ut..og glemt ut navnet helt i ettertid. Faktisk prøvet å google etter tittel en gang og to. Fint det blir litt mer tilgjengelig nå enn den gang :)

  Svar
 3. Det stemmearbeidet der …. ut fra å se i to minutter på spillflytvideo (det er som kjent alt som trengs for en presis karakter) føler jeg nok at sekseren sannsynligvis var på sin plass.

  På den annen side ville jeg gitt seks til Syberia – et spill jeg er glad i – så hva vet jeg.

  Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.