Inked byr på eventyr i en håndtegnet verden

Løs gåter og utforsk en stor og unik verden i jakten på den navnløse heltens kjæreste.

Inked er et hjernetrim-/plattformspill satt til en håndtegnet verden, der du styrer en navnløs helt tegnet av en tegneseriekunstner som heter Adam. Nå må helten reise gjennom verden Adam har laget, for å finne sin kjære Aiko. Men Adam blir også med på eventyret, og det som skjer videre skal forandre begge to for alltid.

Pent!
Pent!

Så sier i alle fall Steam-beskrivelsen til Inked, og siden denne er laget av utgiveren, får vi tro at de vet hva de snakker om. Spillets Steam-side har ikke så voldsomt mye mer informasjon, men brukeranmeldelsene er generelt positive, med mange som skriver at de har falt helt pladask for spillet, så jeg tenkte det kunne være interessant for dere som leser Spillhistorie.no.

Personlig syntes jeg i alle fall det virker veldig spennende, men så er det jo det evige problemet med at det dermed havner i et enormt stort selskap som bare vokser og vokser for hver uke. Og det er jo ganske fantastisk, når man tenker på det. Her er i alle fall spilltraileren – og hvis noen av dere kjøper dette spillet, må dere gjerne si hva dere tenker om det i kommentarfeltet:

Funfact: Utgiveren er Starbreeze Publishing, og det er en ganske stor underdrivelse å si at Inked skiller seg litt fra det de har gitt ut før (skjønt, vi vet jo at de har mye variert på trappene, inkludert det neste strategispillet fra designeren av Civilization IV).

En kommentar om “Inked byr på eventyr i en håndtegnet verden”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.