NES Mini er snart tilbake i butikkene

Forhåpentligvis blir de litt lettere å få tak i nå enn sist.

Nintendo of Europe har annonsert på Twitter at Nintendo Classic Mini: NES kommer tilbake til butikkene, den 29. juni i år. Dette var konsollen som startet «mini-rushet», og er altså en miniatyrversjon av den klassiske Nintendo Entertainment System-konsollen med 30 innebygde spill.

Mmmh, gamle spill!
Spillene som var inkludert da systemet først kom ut – sannsynligvis er disse med denne gangen også.

Nintendo røper ikke noe om hvorvidt den nye versjonen har noen endringer eller forbedringer (slik som lengre kontrollerledning eller andre spill).

Enorm etterspørsel sist gang

Opprinnelig ble Nintendo Classic Mini: NES lansert på høsten 2016, men du var heldig om du fikk tak i en. Nintendo virket nemlig ikke forberedt på konsollens suksess, eller særlig interessert i å prøve å dekke den eksplosive etterspørselen. Situasjonen var faktisk så ille at kunder som hadde forhåndsbestilt måneder før lansering måtte vente i evigheter, før de til slutt fikk forhåndsbestillingene sine kansellert.

Resultatet var selvsagt at prisene på eBay skjøt i været, delvis takket være folk som kjøpte opp alle konsollene de kunne få tak i, for å selge dem videre med skyhøy profitt.

Vi får håpe denne historien ikke gjentar seg – i ettertid har heldigvis Nintendo vært ganske flinke med sin miniatyr-SNES, som ikke virker i nærheten av like vrien å få tak i.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.