Norsk utvikler med spennende hjernetrimspill

4Bit Games har akkurat lansert Prime Mover på Steam.

Prime Mover er et hjernetrimspill i samme gate som SpaceChem og Shenzhen I/O. Spillet gir deg i oppgave å designe kretskort for å løse ulike problemer inspirert av informatikk («computer science»), og du skal få stor frihet til å løse spillets nøtter slik du ønsker det. Løsningene kan du så sammenligne med andres løsninger, for å se hvor effektive de er.

Ser jo rett-frem ut! (neida)
Ser jo rett-frem ut! (neida)

All den plassen du trenger

På skjermbildene ser det ut som du får ganske begrenset boltreplass, men det er faktisk ikke tilfelle – du låser nemlig tidlig opp en komponent som lar deg legge inn nye kretskort, og denne kan du bruke så ofte du vil. Skjønt, det lønner seg nok å ta det litt med ro om du ønsker konkurransedyktige løsninger.

I kampanjemodusen avdekker du gradvis en mystisk historie, samtidig som du koser deg med et lydspor laget av Jonathan Geer, som tidligere blant annet har stått for musikken i Owlboy.

Spillet kommer fra Lillestrøm-baserte 4Bit Games AS, og er deres andre utgivelse (det første var flerspillerspillet Orbit). Det har fått en god mottakelse på Steam så langt, og det fikk også en liten Twitter-promotering av sjangerens ubestridte sjef, Zachtronics Industries. Det lover jo godt! Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.