Knight ‘n’ Grail-utvikleren med Mega Drive-spill

Tänzer er et skrollende actionspill laget eksklusivt for Sega-konsollen.

Svenske Mikael Tillander har allerede gjort seg bemerket på Commodore 64-plattformen, der han har stått for spillene Knight ‘n’ Grail og Pains ‘n’ Aches (som kom ut i år). Nå hopper han en generasjon frem, og jobber med et Mega Drive-spill ved navn Tänzer.

Inspirert av Strider

Spillet beskrives som et sideskrollende action/plattformspill, inspirert av Strider, Osman og Hagane. Spillet skal ha åtte nivåer (med fem undernivåer hver), som alle har egen grafikk. Alle undernivåene får minibosser som må bekjempes, og du må også kjempe mot bosser når du er ferdig med hvert hovednivå. Underveis kan du besøke butikker for å forbedre figuren din.

Planen er å lansere Tänzer på elektronisk spillkassett i fysisk boks, med ordentlig manual. Tillander gjør det meste selv, men musikken skapes av Johan Agurén. For øyeblikket holder han på med en folkefinansieringskampanje på Kickstarter, der han har oppnådd nesten fire ganger så mye som det originale målet på 20 000 svenske kroner.

Spillet skal etter planen lanseres i februar, men en demo vil slippes i september. Her er presentasjonen:

https://www.kickstarter.com/projects/835242565/tanzer-a-new-sega-mega-drive-genesis-exclusive-gam#

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.