Se Grim Fandango-skuespillerne gjenskape scener fra spillet

Sammen med Jack Black og Tim Schafer.

Det er 20 år siden Grim Fandango kom ut, og i den forbindelse har den amerikanske spillpersonligheten Geoff Keighley klart å sette sammen et unikt sceneshow der en rekke av skuespillerne fra det klassiske eventyrspillet vender tilbake for å fremføre rollene sine live.

Nyversjonen av Grim Fandango.

Gjenhør med kjente stemmer

Her får vi se og høre Tony Plana i rollen som Manny Calavera, Maria Canals-Barrera som Mercedes Colomar, Alan Blumenfeld som demonen Glottis, Patrick Dollaghan som Domino Hurley, og Jim Ward som Hector LeMans. For mindre roller eller roller der originalskuespillerne ikke kunne være med, fylles tomrommet av Brütal Legend-stjernen Jack Black. Tim Schafer tar rollen som forteller.

Det hele akkompagneres av musikk fremført av blant annet Peter McConnell (som komponerte spillets musikk) og Clint Bajakian (som skapte mye annen LucasArts-musikk, inkludert lydsporet til Outlaws). Sett av en times tid for dette artige showet:

Hvis du mot formodning ikke har prøvd Grim Fandango enda, anbefaler jeg at du tar en titt på nyutgaven fra et par år tilbake. Her er mine tanker om den.

En kommentar om “Se Grim Fandango-skuespillerne gjenskape scener fra spillet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.