Retrotimen har sett Karate Kid-oppfølgeren Cobra Kai

Denne uken diskuteres den glimrende YouTube-serien Cobra Kai og det Castlevania-aktige spillet Bloodstained: Curse of the Moon.

Jeg aner ikke hvor mange ganger vi lånte de originale Karate Kid-filmene på VHS da jeg var barn, men jeg elsket dem hver gang. Nå har de fått en skikkelig fortsettelse, i form av Cobra Kai på Youtube. Her får vi et gjensyn med Johnny Lawrence og Daniel Larusso, slik de har det i 2018, og … vel, det er helt fabelaktig.

Gjengen i Retrotimen beskriver Cobra Kai som noe av det beste som har kommet ut av TV-serier i de senere år, og jeg er helt enig. Hvis du ikke tror meg – vel, her er første episode (gratis):

De to første episodene er gratis, og så koster det dessverre 20 kroner per episode for hver av de åtte resterende – Youtube Premium (tidligere Red) er ikke tilgjengelig i Norge på dette tidspunktet, så å kjøpe episodene hver for seg er den eneste muligheten vi har her til lands.

Dette virker som en boss.
Bloodstained: Curse of the Moon.

Bloodstained: Curse of the Moon

Retrotimen har selvsagt også tatt en titt på et spill, og denne gangen er det ikke snakk om et retrospill for NES, men et helt nytt spill – som riktignok ser og føles ut som et retrospill for NES. Men ikke la dette skremme deg, for Bloodstained: Curse of the Moon er faktisk ganske bra ifølge Retrotimen.

Bloodstained: Curse of the Moon er et Castlevania-aktig spill, men det blir urettferdig å kalle det en etterligning, ettersom utviklingen ble ledet av Koji Igarashi – en av veteranene bak nettopp Castlevania-serien. Spillet er ute på de fleste formatene, og du kan høre Retrotimen anbefale det i ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.