System 3 vil vise The Last Ninja på Gamescom

Kommer med en nyversjon av det populære Commodore 64-spillet.

Britiske System 3 har snakket lenge om en folkefinansiert nyversjon av The Last Ninja, men det har for det meste blitt med snakket. Nå har de imidlertid sendt ut en melding på Facebook, der de inviterer Youtubere til å ta kontakt om de vil se en teknologidemo av nyversjonen på spillmessen Gamescom. Den går av stabelen i slutten av august.

Videre sier de at spillet er planlagt utgitt til PS4, Switch, Xbox One PC, men at de «har hatt noen konsollprodusenter som har ønsket eksklusivitet, så dette kan endre seg.»

Hvis du vet å sette pris på god pikselkunst, er dette vanskelig å ikke like.
The Last Ninja for Commodore 64.

Folkefinansiering i september?

Fremvisningen av spillet skal skje i forkant av den planlagte folkefinansieringskampanjen på Kickstarter, og System 3 sier per nå ingenting om når det ferdige spillet eventuelt skal lanseres. Vi får håpe de klarer å fastsette hvilke plattformer spillet skal komme til før kampanjen starter, hvis ikke blir det fort litt bråk.

Med tanke på hvor lang tid det tok den aldrende, britiske utgiveren å få lansert sin nyversjon av Constructor, tror jeg forøvrig det kan være lurt å vente til teknologidemoen faktisk vises frem (og vi kan få et inntrykk av hvor langt utviklingen har kommet) før vi gjør lommebøkene klare for Kickstarter-kampanjen.

Har du lyst til å mimre litt om det originale The Last Ninja? Les vårt store tilbakeblikk, da vel!

Via Vintage is the new Old

2 kommentarer om “System 3 vil vise The Last Ninja på Gamescom”

    • Har fått inntrykk av at Ben Daglish ikke er på veldig god fot med System 3, så det blir neppe han…

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.