Armadillo Run på engelsk

Jeg har publisert en engelskspråklig versjon av Armadillo Run-tilbakeblikket mitt.

Når jeg av og til tar kontakt med utenlandske spillutviklere for å høre om de er interessert i å la seg intervjue, tilbyr jeg dem vanligvis å publisere en engelskspråklig versjon av intervjuet. Jeg er fullt klar over at Spillhistorie.no ikke når ut til et veldig bredt publikum i utgangspunktet, så dette er en grei måte å gjøre forslaget litt mer interessant på.

Nå har jeg fullført den engelskspråklige versjonen av Armadillo Run-tilbakeblikket mitt, som er fullt av sitater fra utvikleren, Peter Stock. Hvis du ikke har lest den norske versjonen allerede, så er den altså tilgjengelig her. Den engelske inneholder dessuten noen sitater som jeg brukte i (den verdenseksklusive!) Lucifer’s Atoms-sniktitten min.

Jeg er fullt klar over at engelsken min ikke er glimrende, så det er bare å komme med rettelser og forslag til forbedringer. Ellers gjør det jo ikke noe om dere deler lenken med eventuelle engelskspråklige venner som kunne ha interesse av artikkelen! :)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.