Nå er tredje episode av The Council ute

Denne rollespill/eventyrspill-hybriden har fått mye ros.

The Council er et episodebasert eventyrspill som starter i 1793, på ei øy utenfor kysten av England. Her samles en rekke av datidens viktigste personer i et hemmelig møte hos en mystisk mann ved navn Lord Mortimer. Målet for møtet er å påvirke verdens videre utvikling, men snart blir det også preget av mord, forsvinninger og andre intriger.

Legg fra deg den der.
Legg fra deg den der.

I tillegg til at du må ta viktige valg som får varige konsekvenser, litt som i Life is Strange og typiske Telltale-spill, kan du også utvikle figuren din underveis. Spillet har et sett med forskjellige egenskaper som kan oppgraderes, og gi deg fordeler i konfrontasjonene med de andre menneskene du treffer på øya.

Tre av fem episoder er ute

Kristian har spilt de to første episodene av The Council, og han er svært begeistret for den unike kombinasjonen av rollespill og eventyrspill som spillet tilbyr. Nå har den tredje episoden (av fem) kommet ut, og her loves vi blant annet at «en fryktelig hemmelighet vil åpenbares». Spennende!

Merk at hvis ikke du har Complete Season eller Season Pass, er den ordinære lanseringsdatoen 26. juli. The Council er tilgjengelig på Xbox One, PC og PS4. Steam-versjonen av hele sesongen koster 279 kroner. Trailer:

2 kommentarer om “Nå er tredje episode av The Council ute”

  1. Jeg er livredd for å glemme dette spillet :/ . Har ikke penger eller tid til å avse nå, men skal ha dette!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.