Hunter’s Moon Remastered er ute nå

Dette er en offisiell nyversjon av et klassisk Commodore 64-spill – på Commodore 64.

Hunter’s Moon Remastered er en nyversjon av den britiske Commodore 64-klassikeren Hunter’s Moon. I motsetning til mange andre moderne nyversjoner av klassiske spill, har ikke Hunter’s Moon gjort noe plattformhopp – Remastered er simpelthen en ny, offisiell utgave av spillet for samme plattform som det originalt kom til.

Kanskje det endelig er på tide at jeg finner ut av dette spillet.
Kanskje det endelig er på tide at jeg finner ut av dette spillet.

Dette betyr heldigvis ikke at du er nødt til å ha en Commodore 64 tilgjengelig for å spille spillet – på Itch.io selges en versjon for PC, som er ferdig satt opp med emulator.

Opprinnelig fra 1987

Hunter’s Moon er et romskytespill som ikke følger noen tradisjonell «mal». I stedet leverer det en taktisk og unik spillopplevelse, som blant annet benytter seg av dataskapt innhold for å skape variasjon.

Den nye versjonen skilter med 50 nye nivåer, fem nye solsystemer, helt nye typer nivåer og ny musikk og grafikk. I tillegg er den laget for elektroniske kassetter, og lastetidene er derfor så godt som ikke-eksisterende. Den ekstra plassen har blitt fylt med en ny introduksjonssekvens og en ny avslutningssekvens, samt et redigeringsverktøy som lar deg lage egne brett.

Jeg har nemlig aldri skjønt meg helt på det.
Jeg har nemlig aldri skjønt meg helt på det.

Lagring og lasting av spill er også med, og det er morsomt nok også mulig å aktivere juksemetoder for de av oss som kanskje trenger litt ekstra øvelse. Ah, og originalen fra 1987 er inkludert i pakken, i tilfelle du heller vil spille den (alltid et stort pluss).

Hunter’s Moon Remastered gis ut av Thalamus, en klassisk spillutgiver som nylig har blitt vekket opp fra de døde. Det skal også lanseres i fysisk form for ekte maskinvare etter hvert. Forhåpentligvis vil det også følge i Galencias fotspor, og dukke opp på Steam.

Om spillet blir en suksess, vil det følges av flere slike nyversjoner fra Thalamus.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.