Denne måneden får du et valg på Humble Monthly

Kunder kan velge mellom Rise of the Tomb Raider eller en pakke med tre andre spill.

Humble Monthly er en abonnementstjeneste ikke helt ulik PlayStation Plus, der du får en pakke med nye spill(koder) hver måned. Men der mange andre slike tjenester tar fra deg tilgangen på spillene når du slutter å abonnere, er alle Humble Monthly-spillene du har fått dine permanent.

Tidlig tilgang

Nytt eventyr på gang.
Nytt eventyr på gang.

En av greiene med Humble Monthly er at man kan betale tidlig for å låse opp deler av månedsutvalget før tiden. Denne måneden har Humble gjort noe nytt, ved at du nå kan velge selv hvilke spill du vil ha. Du kan enten få den «ordinære» pakken med tre spill, eller du kan bytte dem ut med Rise of the Tomb Raider (et spill jeg forøvrig liker veldig godt).

I utgangspunktet er tre spill en bedre deal enn ett, spesielt siden det ikke er snakk om små indie-spill her. De tre spillene er nemlig Tales of Berseria, Sniper Elite 4 og Staxel, alle relativt store utgivelser. Men hvis du ikke liker tanken på noen av dem, er jo valget enkelt.

Merk at valget kun er tilgjengelig om du låser opp tidlig (eller er en ny abonnent). Hvis ikke, får du pakken med tre spill låst opp til vanlig tid. Rise of the Tomb Raider har tidligere blitt gitt bort i Humble Monthly, så hvis du har vært medlem en stund er valget neppe like interessant.

Kul tjeneste

Jeg har selv vært medlem en stund, og er stort sett fornøyd. Det varierer litt hvor interessante spillene er, og noen ganger har jeg flere av dem fra før, men jeg gleder meg alltid til å finne ut hva jeg får tilgang på hver måned, og som regel er det ett eller annet kult i utvalget.

Jeg gruer meg veldig til å spille Pathologic igjen.
Jeg grugleder meg til å spille Pathologic igjen.

Denne måneden fikk jeg for eksempel Conan Exiles, Kona, Pathologic HD og A Hat In Time – alle spill jeg har hatt lyst til å teste – i tillegg til fem andre spill som alle virker interessante.

For at konseptet skal fungere må du selvsagt være litt «alteter» hva ulike typer spill angår, men om du like godt kan spille et plattformspill som et strategispill, er Humble Monthly faktisk en tjeneste jeg varmt anbefaler.

Det eneste negative er at jeg noen ganger tar meg selv i å nøle med å kjøpe spill jeg er interessert i, hvis jeg mistenker at de kanskje dukker opp i en fremtidig månedspakke. Og det er jo litt irriterende å motta spill jeg allerede har, men heldigvis er det stort sett mulig å gi kodene videre.

Ah, og du må jo helst prøve å få spilt spillene, hvis ikke er jo dette bare enda en måte for Steam-biblioteket ditt å vokse ut av kontroll på…

Humble Monthly inkluderer forresten tilgang på noe som heter Humble Trove, der du får tilgang på femti DRM-frie (og ofte eksklusive) spill. Hver måned kommer det nye spill i denne samlingen, og igjen – laster du dem ned, så er de dine permanent (eller så lenge du beholder installasjonsfilen, i det minste).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.