Little Medusa er ute for NES, SNES og Mega Drive

Her er et helt nytt action/hjernetrimspill for tre klassiske konsoller.

Sulter du etter et nytt spill for NES, SNES og/eller Mega Drive? I så fall kan du jo ta en titt på det nylanserte Little Medusa, som er et action/hjernetrimspill satt til oldtidens Hellas.

Kverk plagsomme titaner

Bilde fra Genesis/Master System.
Bilde fra Genesis/Master System.

Du spiller den unge gudinnen Artemiza, som har blitt forvandlet til en gorgon (du vet, sånne slangekvinner som kan forvandle folk til stein) og bannlyst fra Olympen av en gjeng hissige titaner. Dette finner du deg selvsagt ikke i, så nå må du kjempe deg gjennom fem verdener fulle av gåter som må løses og fiender som må kverkes.

Hver av de tre forskjellige versjonene har sin egen unike, skjulte verden som du kan finne, hvis du er rask nok til å løse de ordinære nivåene, og løser du denne får du en unik avslutning på spillet.

Little Medusa skal være kompatibelt med «alle systemer som kan kjøre spillkassetter for NES, SNES og Genesis», så jeg antar det gjelder både originale konsoller og de ulike retrosystemene som er kompatible med slike spillkassetter.

Jeg klarer ikke å finne ut om det er sonefritt, selv om jeg antar det da slike «homebrew»-spill bruker å være dette. Men det kan jo være greit å undersøke nærmere om du ønsker å kjøpe spillet. Du finner de ulike versjonene i butikken til Mega Cat Studios, der det også er en demo som kan lastes ned for NES og SNES. Her er en trailer fra SNES-versjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.