Wadjet Eye har annonsert vampyr-rollespill

Nighthawks lar deg klatre i vampyrenes rangstige i en «urban fantasy»-verden.

Det er bare en ukes tid siden Wadjet Eye Games lanserte det herlige eventyrspillet Unavowed. Nå har de annonsert sitt neste spill, et rollespill der du spiller en fersk vampyr i en «urban fantasy»-setting. Spillet heter Nighthawks: The Vampire RPG, og skal etter planen folkefinansieres på Kickstarter i september.

Denne nattklubben ser ut til til å bli viktig i spillet.
Denne nattklubben ser ut til til å bli viktig i spillet.

Ikke lenger hemmelig

Handlingen finner sted tre måneder etter at du ble drept, og gjenfødt som vampyr. Uheldigvis for deg, har du gått inn i den nye tilværelsen i en ganske turbulent tid, ettersom vampyrenes eksistens nylig har blitt avslørt for hele verden. Dermed kan du ikke skjule deg slik tidligere generasjoner ville ha gjort, og konsekvensene av handlingene dine blir desto større.

Hvordan spillet skal fungere vites ikke, men det ser ut til å få en god porsjon tekst og «velg ditt eget eventyr»-aktige situasjoner. Utviklingen ledes av den tidligere spillskribenten Richard Cobbett, som blant annet har jobbet med Sunless Sea, og det skulle ikke forundre meg om vi får noe som minner litt om det spillet.

det offisielle nettstedet beskrives spillet slik:

Enter a decaying city as a fledgling vampire out to climb from rags to riches. Feed your endless hunger. Run your own nightclub. Master secret powers. Embrace the night and live its stories. Gather fellow outcasts and bind them with favours, with potential allies including vampire magician Madame Lux, con-artist turned cult-leader Maze, and insane doctor Samuel, whose withered brain considers no fate worse than death.

Then, as the fragile peace threatens to snap, be ensnared by modern politics and ancient conspiracies that will forever decide the fate of both human and vampire societies.

Spennende!

Spillet skrives og designes av Richard Cobbett, mens Wadjet-veteranene Ben Chandler og Dave Gilbert er involvert som henholdsvis kunstner og produsent.

En kommentar om “Wadjet Eye har annonsert vampyr-rollespill”

  1. Interessant. Ble litt nervøs for at dette var det nye prosjektet til Dave Gilbert, men virker som han bare skal gi det ut, og at Cobbett mer eller mindre er i førersetet. Daves neste spill bør ikke ha enda færre gåter enn det Unavowed har. At Cobbett ikke vil ha noen gåter i det hele tatt er vel ikke akkurat noen overraskelse.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.