Retrotimen trimmer hjernen med Gorogoa

Ukens spill er det lekre hjernetrimspillet Gorogoa. I tillegg har Retrotimen sett på grøsseren Hereditary.

Om du liker filmer som skremmer vettet av deg (eller i alle fall prøver), så bør ukens episode av Retrotimen være noe for deg. Ukens film er nemlig Hereditary, en grøsser som har fått svært mye skryt – men også litt delte meninger fra de som har sett dem. Det gjenspeiles i diskusjonen, for mens Lars er veldig begeistret, er Remi mindre fornøyd. Otto sovnet visst etter fem minutter.

Det er pent, det skal det ha.
Gorogoa.

Gorogoa

Ukens spill er indie-utgivelsen Gorogoa, som er et hjernetrimspill satt til fascinerende, puslespill/tegneserie-aktige omgivelser. Spillet er i stor grad utviklet av én mann, som brukte flere år på jobben, og det skilter med en svært særegen og forseggjort presentasjon, samt en fascinerende historie.

Både Lars og Remi liker spillet, som er ute for Windows, Switch, PS4, Xbox One, Android og iOS, men Lars beskriver også en frustrasjon som jeg kjenner veldig godt igjen fra da jeg spilte det i januar. Gorogoa har uansett fått mye ros, og har blant annet vunnet en BAFTA.

I tillegg til dette diskuteres den kommende Queen-filmen, og Lars og Remi forteller også litt om hva de har bedrevet i det siste. Her er ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie, kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan dessuten få med deg episodene på Radio Trondheim (hver tirsdag klokken 18.00).

Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Ukens trailere

Gorogoa:

Hereditary:

Bohemian Rhapsody:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.