Spark ned dørene i dette taktiske skytespillet

Door Kickers: Action Squad har fått mye skryt i «early access». Nå er det ferdigutviklet.

I går ble fullversjonen av Door Kickers: Action Squad sluppet etter litt mer enn de åtte månedene jeg forutså at det kom til å være i «early access». Men utviklerne ser ut til å ha brukt tiden godt, for spillet har fått massevis av skryt av spillerne som har kastet seg på lasset tidlig.

Det er en blodig jobb, men noen må gjøre den.
Det er en blodig jobb, men noen må gjøre den.

Taktikk og raske reflekser

Door Kickers: Action Squad er et sideskrollende, taktisk skyte-/actionspill der du får rollen som en SWAT-offiser i velkjente Nowhere City i USA. Du må velge utstyr før du starter, og legge planer for hvordan du skal komme deg gjennom spillets ikke-lineære miljøer samtidig som du når målene dine.

Om ting går galt, som de ofte vil gjøre, må du bare begynne på nytt – kanskje med nytt utstyr og ny plan.

Alternativt kan du selvsagt få med deg en venn, siden spillet støtter samarbeidsspill både lokalt på samme maskin og over nettet. Spillet skilter med over 40 forskjellige våpen og ulike typer utstyr, fem forskjellige klasser, over 20 ulike fiender og 60 brett. Det var mange tall, så her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.