Disgaea-skaperne har lansert et nytt rollespill

Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk er et grottekravlingsspill i Wizardry-stil.

Nippon Ichi, som kanskje er mest kjent for Disgaea-serien med rollespill, har nå lansert grottekravleren Labyrinth of Refrain: Coven of Dusk for PS4, Switch og PC. I dette spillet får vi merkelig nok rollen som en levende bok, Tractatus de Monstrum, som må skape dukkesoldater og lede disse gjennom en massiv labyrint full av fiender.

Det blir krabbefest i kveld.
Det blir krabbefest i kveld.

Kom deg ut mens du kan

Spillet byr på taktisk, turbasert kamp, massevis av utforsking, og muligheten til å designe din egen spesialiserte gruppe med dukkesoldater. I likhet med i for eksempel The Bard’s Tale (som nylig fikk både nyversjon og oppfølger), må du stadig vende tilbake til en by på toppen av labyrinten for å oppgradere laget ditt og få nye oppdrag.

Men dette spillet har en spennende vri på konseptet, ettersom innbyggerne i labyrinten blir mer og mer blodtørstige jo flere skatter du har røvet fra dem. Dermed holder det ikke bare å finne skattene, du må overleve lenge nok til å få dem opp på overflaten også.

PC-versjonen er ute på Steam, der den har fått gode tilbakemeldinger fra brukerne.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.