Utforsk «beverstaten» i American Truck Simulator

I den nyeste ekspansjonen slippes vi løs på veinettet i Oregon.

Helt siden Test Drive II har jeg elsket spill satt til landeveien, så naturlig nok er jeg en stor fan av lastebilspillene til SCS Software. American Truck Simulator er favoritten akkurat nå, siden jeg syntes miljøene i det spillet er både mer varierte og mer interessante enn de europeiske miljøene.

Men hvor er beverne?
Men hvor er beverne?

Ut på veien igjen

Nå har SCS Software lansert en ny delstatsekspansjon for spillet. Den dekker Californias nordlige nabo, Oregon. Denne sies å være en av USAs vakreste delstater, og forhåpentligvis gjenspeiles dette i spillet. Vi får i alle fall se noen kjente landemerker, som Mt. Hood, Thor’s Well, Crater Lake, Crooked River Valley og mer.

Totalt skilter utvidelsen med over 5000 «miles» med nye veier og fjorten store byer. Prisen er 80 kroner på Steam, og brukeranmeldelsene er «veldig positive» ifølge anmeldelsessystemet til tjenesten. Her er en laaaang lanseringstrailer – men musikken er jo ganske kul, da:

Jeg bablet litt om American Truck Simulator da spillet ble lansert, så hvis du er interessert kan du jo lese mer her. Nå må jeg hive inn noen øl i kjøleskapet, finne en podcast eller tre på nettet (jeg har jo hørt gjennom ukens Retrotimen alt), og dra kortet på Steam. Så er jeg klar for fredagskvelden.

En kommentar om “Utforsk «beverstaten» i American Truck Simulator”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.