Wrench blir en superavansert mekkesimulator

Spillet skal tidliglanseres i løpet av høsten.

Wrench er nok et spill for de spesielt interesserte, men hvis du til gjengjeld havner i målgruppen, kan det godt tenkes dette er spillet du har ventet på. Kort sagt gir spillet deg rollen som en mekaniker som driver sitt eget firma, men det er ikke vanlige biler du mekker på. I stedet er du involvert i motorsport, og de har naturlig nok rimelig høye krav.

Dette blir nok litt klaustrofobisk om du spiller med VR-hodesett.
Dette blir nok litt klaustrofobisk om du spiller med VR-hodesett.

Avansert simulator

Spillet beskrives som en bilmekanikersimulator, og ser ut til å gå i nærmest ekstrem detalj. Det beste er kanskje bare å henvise til traileren under, men det den ikke viser er tingene som foregår utenfor selve mekkingen. Her må du nemlig bygge forhold med kundene dine, lære hva slags kjørestil de har, og finne ut hvordan du skal modifisere bilene deres for å best mulig utnytte denne.

Wrench skal etter planen lanseres i «early access» i løpet av høsten (noe som strengt tatt betyr at det bør dukke opp rimelig snart), og utvikleren planlegger at det skal være i tidligtjenesten i seks til åtte måneder. I løpet av den tiden vil det blant annet få en bråte ekstra bildeler, samt andre justeringer og forbedringer.

En litt kul detalj er at spillet får fullstendig støtte for VR-hodesett, for maksimal realisme. Her er traileren – det du ser her er 47 minutter med motorbygging på under ett minutt:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.