Elderborn byr på nærkamp i Dark Messiah-stil

Spark, slå og hugg deg gjennom et stort nettverk av huler og ruiner.

Hvis du likte kampsystemet i Arkanes kultklassiker Dark Messiah of Might & Magic, kan det tenkes at Elderborn vil være noe for deg. Dette spillet ble akkurat sluppet i «early access», og er altså et førstepersons actionspill der du må slå og sparke deg vei gjennom horder av fiender som er ute etter å kverke deg.

Betyr «elderborn» at man er født gammel?
Mon tro om ordet «elder» i navnet betyr at utviklerne kan se frem til et søksmål fra Bethesda i nær fremtid?

Holder deg ikke i hånda

Spillet har også hentet litt inspirasjon fra Dark Souls, med store miljøer som må utforskes uten at du egentlig får noen klar pekepinn om hvor du bør gå. Men utviklernes egne beskrivelse er «slik Doom ville vært med sverd og hammere i stedet for skytevåpen.»

Elderborn er ute i «early access», og selv om brukeranmeldelsene er utelukkende positive, trekker flere frem at spillet både mangler innhold og finpuss. Utviklerne planlegger å slippe den ferdige versjonen i løpet av første halvår 2019, og sier at denne vil være omtrent tre ganger så lang som tidligversjonen slik den er nå.

Nok et spennende indie-spill å følge med på, altså. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.