3D Realms-spillet Ion Maiden kommer til konsoll

Selskapet har også annonsert at de jobber med et skytespill som kjører på den originale Quake-motoren.

Ion Maiden er allerede ute i «early access» på PC, og virker rimelig solid så langt. Nå har 3D Realms annonsert at det også vil komme til konsoll, via deres ferske utgiver – russiske 1C Entertainment. Spillet slippes på PS4, Xbox One og Switch samtidig med at PC-versjonen går ut av «early access», i løpet av andre kvartal 2019.

Build-skytespill var alltid veldig glad i toaletter, av en eller annen grunn.
Build-skytespill var alltid veldig glad i toaletter, av en eller annen grunn.

Nytt prosjekt

Ikke bare det, men de to selskapene har røpet at de også samarbeider om et ikke-annonsert førstepersons skytespill for de samme plattformene. Mens Ion Maiden benytter seg av en oppgradert utgave av Build-motoren (sett i Shadow Warrior, Blood og Duke Nukem 3D), vil det andre prosjektet bruke en annen veteran fra nittitallet – den originale Quake-motoren.

Ion Maiden er altså et førstepersons skytespill laget i samme stil som nittitallets klassikere, med massevis av fiender som må slaktes i store 3D-miljøer fulle av hemmeligheter (og helsepakker – det er ingen regenererende helse i dette spillet).

Spillet følger Shelly «Bombshell» Harrison, som startet tilværelsen som en bifigur i Duke Nukem-universet. Hun må nå redde menneskeheten fra en kybernetisk kult som truer med å ta over verden. Heldigvis er hun ganske flink til slikt, så det går nok bra (med din hjelp). Selve utviklingen foregår hos danske Voidpoint. Her er en fersk trailer:

Og her er noen nye skjermbilder:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.