Får vi en nyversjon av Blood?

I live … again?

Ok, denne saken blir litt som å koke suppe på spiker, men i går kveld la Nightdive Studios ut et lite bilde på Facebook-siden sin, uten kommentar. Bildet viser det som ser ut til å være en bloddråpe. Ta en titt:

BLOOD CONFIRMED!
BLOOD CONFIRMED!

Hva betyr dette bildet? Aner ikke. Men Nightdive Studios er kjent for å lage nyversjoner av klassiske spill, og bildet viser det som ser ut som blod, så … vel, folk tror nå at Nightdive Studios jobber med en eller annen form for Blood-nyversjon. I så fall er vel sjansene store for at de røper noe mer temmelig snart, for det er jo en viss skummel høytidskveld i morgen.

Coverbildet til Blood. Bilde: Mobygames.
Coverbildet til Blood. Bilde: Mobygames.

Klassisk skytespill

Blood er altså et førstepersons skytespill laget av Monolith, der du spiller en fyr som står opp fra de døde og må slakte ned horder av demoniske fiender i en skikkelig mørk og guffen verden. Originalspillet kjører på «build»-motoren, også kjent fra Duke Nukem Forever, og som nylig fikk «nytt liv» i det kommende skytespillet Ion Maiden.

Sist jeg sjekket var det Atari som eier utgivelsesrettighetene til Blood (som altså kan kjøpes i sin originale form på GOG). Atari har som alltid trang økonomi, og har gladelig solgt unna gamle serier og rettigheter i de siste årene.

For moro skyld vil jeg forøvrig også lansere en mindre sannsynlig teori, nemlig at det ikke er Blood det er snakk om, men det blodige bilspillet Quarantine. Dere leste det først her på Spillhistorie.no.

2 kommentarer om “Får vi en nyversjon av Blood?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.