Accolade har annonsert nok et Bubsy-spill

Av alle seriene den gjenoppståtte utgiveren kunne hentet frem igjen, er det Bubsy de fokuserer på.

Accolade-navnet ble kjøpt av Hong Kong-baserte Billionsoft for en stund tilbake, og selskapet bruker nå Accolade-navnet for å lansere spill fra den gamle utgiveren. Merkelig nok har de tydeligvis hengt seg litt opp i Bubsy-serien, som verken fikk noen spesielt god mottakelse på nittitallet eller da nye Accolade lanserte Bubsy: The Woollies Strike Back i fjor.

Man vet man har med en smart utgiver å gjøre når man må bruke print screen for å hente ut bildemateriale fra det offisielle nettstedet.
Man vet man har med en smart utgiver å gjøre når man må bruke print screen for å hente ut bildemateriale fra det offisielle nettstedet.

Mer plattform-action

Nå har de altså annonsert Bubsy: Paws of Fire for PC, Switch og PS4. Her har vi et plattformspill i klassisk 2D-stil men med modernisert grafikk, og det ser også ut som spillet får skrollende skytesekvenser.

Med hundre nivåer og flere spillbare figurer (hver med unike egenskaper), vil det tydeligvis ikke skorte på innhold her.

Paws of Fire kommer fra Runner-utvikleren Choice Provisions, et studio som har et ganske solid rulleblad, så det er slett ikke umulig det blir et godt spill. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon, og traileren om du vil se hvordan spillet tar seg ut:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.