Er dette det nye 3D Realms-skytespillet?

En GIF-animasjon viser det som skal være det Quake-baserte skytespillet til 3D Realms.

For en tid tilbake annonserte 3D Realms at de jobbet med et nytt førstepersons skytespill basert på Quake-motoren. På det tidspunktet var motoren det eneste de ville røpe om spillet, utover at det kommer til å bli utgitt av 1C Company for PC, Xbox One og PS4.

Nå har det dukket opp en GIF-animasjon som visstnok skal være fra spillet. Her kan du se den:

GIF-formatet må dø.

«Codename Mourningvale»

Animasjonen ble lagt ut i PCGaming-gruppa på Reddit av brukeren hasnogames, som ser ut til å ha kjennskap til prosjektet. Navnet på filen indikerer at spillets midlertidige tittel er Mourningvale.

Vi ser ikke så voldsomt mye her, annet enn at hovedpersonen tydeligvis bruker et nærkampvåpen, og at spillet bruker en eller annen form for portaler. Dette er jo interessant, med tanke på at 3D Realms selv jobbet med avansert portalteknologi i sin førsteutgave av Prey, fra sent på nittitallet.

hasnogames sier også at spillet er et samarbeidsprosjekt mellom 3D Realms og utvikleren av den imponerende Quake-modifikasjonen Arcane Dimensions. Ingenting av dette har blitt bekreftet fra 3D Realms, så enn så lenge får vi ta det med en klype salt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.