HellSign ser ut til å bli et rollespill utenom det vanlige

Det kommende actionrollespillet foregår i en moderne verden, der du må utforske paranormale fenomener.

Vi kan aldri få for mange middelalderske rollespill fulle av drager, orker og magi, men det er også veldig forfriskende når noen går ut fra sjangerens komfortsone og prøver seg på litt andre konsepter. Det er for eksempel alt for få rollespill satt til moderne verdener med overnaturlige elementer (som The Secret World og Vampire: The Masquerade – Bloodlines).

Du tror det ikke før du blir spist av det.
Du tror det ikke før du blir spist av det.

Spøkelsesjakt

Dette er en av grunnene til at HellSign virker spennende. I dette actionrollespillet får du rollen som en litt mer seriøs variant av Ghostbusters, som må reise rundt i verden for å jakte på – og utrydde – ulike former for spøkelser, ånder og andre paranormale uhumskheter.

Handlingen finner sted i en australsk by plaget av overnaturlige fenomener. Du kan ta ulike kontrakter for å tjene til livets opphold, samt få erfaring og kunnskap som kommer godt med senere. Oppdragene begynner med at du må prøve å finne ut nøyaktig hva det er som skaper trøbbel, for kun ved å vite det kan du faktisk løse problemet effektivt.

Mye å gjøre her.
Mye å gjøre her.

Men å bekjempe de ulike spøkeriene blir likevel en tøff jobb, som krever et bredt arsenal av feller og våpen.

HellSign skal lanseres i «early access» på Steam den 7. november, altså onsdag neste uke.

Utviklerne skriver at tidligversjonen inneholder en fullstendig versjon av det første kapittelet, og at de gradvis vil utvide spillet frem til den fullverdige lanseringen sent neste år. Tidligversjonen skal være resultatet av tre års arbeid.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.