Blizzard har kunngjort Warcraft III: Reforged

Lekker nyversjon av klassiske Warcraft III.

Diablo-fansen ble nok skuffet av manglene på spennende annonseringer under årets BlizzCon, men om Warcraft-serien er mer din greie, har du en god grunn til å være fornøyd. Blizzard brukte nemlig anledningen til å kunngjøre at de jobber med en nyversjon av sanntidsstrategispillet Warcraft III fra 2002.

Jepp, det er Warcraft III.
Jepp, det er Warcraft III.

Gammelt spill født på ny

Med Warcraft III: Reforged har de tatt Warcraft III: Reign of Chaos og ekspansjonspakken The Frozen Throne, og bygd spillene opp igjen fra bunnen av med dagens teknologi. Det betyr ny og moderne grafikk, en rekke nye flerspillersentrerte funksjoner og en oppgradert World Editor (Blizzard understreker at eksisterende brukerskapte kart vil fungere med nyversjonen).

Totalt får vi fire forskjellige fraksjoner (orker, mennesker, sortalver og vandøde), over 60 kampanjeoppdrag med over fire timer med oppgraderte mellomsekvenser (med nytt stemmeskuespill).

Lanseringen av Reforged vil finne sted i løpet av neste år. Du kan finne ut mer om nyversjonen på det offisielle nettstedet. Her er en trailer sentrert rundt kampanjeoppdraget The Culling:

Og her er en mer generell spilltrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.