Nå kan du teste årets Football Manager

Sports Interactive har lagt ut en gratis demo av det populære managerspillet.

Nok en høst, og nok et Football Manager-spill. 2019-versjonen har fått mye ros (blant annet fra PC Gamer) etter lanseringen på torsdag. Nå har Sports Interactive lansert en spillbar demo for de som fortsatt sitter på gjerdet, som du kan laste ned fra spillets Steam-side (den trenger med andre ord Steam for å fungere, slik hovedspillet også gjør).

Siden folk alltid har problemer med å lokalisere Steam-demoer...
Siden folk alltid har problemer med å lokalisere Steam-demoer…

En halv sesong gratis

Demoen gir deg muligheten til å spille i flere ulike ligaer, og du får lov til å spille i en halv sesong før du må kjøpe fullversjonen om du ønsker å fortsette spillet ditt (lagrefilen fra demoen er altså kompatibel med fullversjonen).

Jeg skal innrømme at jeg aldri helt ble bitt av Championship Manager/Football Manager-basillen – mitt favorittspill i sjangeren er fortsatt det relativt ukjente On the Ball: World Cup Edition, og utover det har jeg vel brukt mest tid på den norske Windows-klassikeren WFM.

Men 2019-versjonen av Football Manager har allerede slukt nær familie, og som vanlig blir jeg veldig fristet når jeg hører fortellinger om spillet.

Her er en liste over nye funksjoner i Football Manager 2019.

En kommentar om “Nå kan du teste årets Football Manager”

  1. Var moro på slutten av 90-tallet, men gav opp da de begynte komplisere ting! Orket ikke sette opp treningsplan for alle spillerne og slikt. Bare selve kampene og kjøp/salg av spillere som var min greie…

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.