Thunder Rally byr på kaotisk sofaflerspiller

Jo flere som dør, jo vanskeligere blir det for de resterende spillerne.

Lokal flerspiller er generelt mye artigere enn flerspiller over nettet, og noen spill eksisterer ene og alene for å tilby god, gammeldags sofaspilling. Thunder Rally, som skal slippes på PC (Steam), Xbox One og Switch om ikke så voldsomt lenge (det har ikke fått noen dato utover 2018), er et slikt spill.

Få steder å gjemme seg her.
Få steder å gjemme seg her.

Destruction Derby i fugleperspektiv

Her foregår moroa på lukkede arenaer, der opp til åtte spillere får sette seg bak rattet på hver sin bil og gjøre sitt beste for at de andre spillerne ender opp i en haug av skrapjern. Spillet byr på en rekke varierte våpen man kan grabbe for å pulverisere motstanderne, og hvis man skulle være så uheldig å falle ut av bilen, er det fortsatt mulig å bruke knyttnevene (helt til man blir overkjørt).

For å gjøre det hele litt mer kaotisk, får spillere som blir drept kontroll over en katapult på utsiden av arenaen, og kan bruke denne til å gjøre livet ekstra surt for de som fortsatt holder stand. Jo færre spillere på banen, jo flere katapulter er det.

Spillkonseptet er langt fra nytt, og de fleste som har vært med en stund har sikkert vært innom det en gang eller tre, men det er alltid moro når nye utviklere oppgraderer klassiske konsepter med dagens teknologi (slik norske Polyblock gjør med Atari-klassikerne Combat). Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.