Warcraft-inspirerte Loria er rett rundt hjørnet

Skal tilby en moderne spillopplevelse inspirert av klassikerne.

Blizzard annonserte nylig at de jobber med en nyversjon av Warcraft III, og selv om de aller fleste mottok den nyheten med glede, var det nok også noen som ble litt skuffet over at selskapet hoppet rett på treeren i stedet for å gjøre noe med de to første spillene i serien.

Brr!
Brr!

Klassisk 2D-strategi

For dem vil kanskje Loria være interessant, for selv om produktsiden til dette spillet ikke nevner Warcraft med ett ord, er det rimelig åpenbart hvor det henter inspirasjonen fra. Spillet skal ifølge utviklerne hente inspirasjon fra strategispillenes gullalder, men tilby et moderne kontrollsystem, smarte datamotstandere og oppgradert grafikk.

I tillegg har utviklerne lagt inn rollespillelementer, som oppgraderbare helter og muligheten til å finne ulike typer utstyr som disse kan bruke. Ellers loves vi to spillbare raser, to kampanjer, og muligheten til å spille i «skirmish»-modus. Flerspiller er imidlertid ikke implementert, og det er noe utviklerne først vil vurdere om spillet blir en suksess og kundene ønsker det.

Loria lanseres på Steam den 23. november, som altså er førstkommende fredag. Her er en trailer:

Jeg må innrømme at jeg liker den nostalgiske grafikkstilen godt, men syntes samtidig de fleste bildene ser litt tomme ut, med veldig mye flat mark uten interessante landskapselementer. Loria ser uansett ut som et spill å følge med på.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.