Det etterlengtede indie-spillet Below har fått slippdato

Og den er rett rundt hjørnet.

Below ble annonsert så langt tilbake som i 2013, da det ble demonstrert på Microsofts pressekonferanse i forbindelse med det årets E3. Nå er det endelig klart for lansering, og spillet slippes på Xbox One og PC den 14. desember. Det er fredag neste uke, altså.

Skal, skal ikke...
Skal, skal ikke…

Ned i mørket

Spillet sender deg ned i en mørk og guffen labyrint dypt under ei mystisk øy. Her møter vi en levende (men livsfarlig) verden full av «liv, mysterier og død». Miljøene er dataskapte, og du velger selv hvilken rute du vil ta gjennom dem og hvordan du vil forholde deg til utfordringene du møter der. Bare pass på, for når du dør er spillet over og du må starte på nytt.

Som du sikkert skjønner av beskrivelsen er vi i «roguelike»-terreng her, og med høy vanskelighetsgrad og ingen hint om hva du skal gjøre, er dette et spill som sannsynligvis vil appellere mest til de av oss som setter pris på utfordrende spillopplevelser.

I anledning dato-annonseringen har utvklerne i Capybara Studios også lansert en svært stemningsfull trailer:

Jim Guthrie kan virkelig lage musikk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.