Krymp fiendene dine i The Spy Who Shrunk Me

Det er ikke vanskelig å gjette hvilken klassiker dette spillet er inspirert av.

Det er vanskelig å snakke om det kommende førstepersonsspillet The Spy Who Shrunk Me uten å nevne No One Lives Forever, så det kan vi like godt få overstått nå: No One Lives Forever. Men selv om Monoliths fantastiske spionserie åpenbart har vært en inspirasjonskilde for den finske utvikleren Catland, ser The Spy Who Shrunk Me spennende ut på sin egen måte.

Hva skjer her?
Hva skjer her?

Bananas are Forever

Året er 1981, og du spiller superspionen Audrey Smoothspy. Hun er i ferd med å infiltrere et superavansert programvarefirma i Moskva, noe som høres veldig historisk feil ut. Men realisme skal vi kanskje ikke bry oss så mye om, ettersom de også har utviklet en krympestrålepistol, som frøken Smoothspy har klart å stjele.

Ved hjelp av denne krympeskyteren, samt høyteknologiske hjelpemidler som bananskrall og airbag-miner, må Audrey Smoothspy nå snike seg inn i de godt bevoktede lokalene til programvarefirmaet, for å finne ut hva de holder på med.

Best å prøve krympestrålen.
Best å prøve krympestrålen.

Utviklerne lover rikelig med frihet til å løse oppgavene som du ønsker. Du kan krympe folk og skylle dem ned i do hvis de irriterer deg for mye, eller du kan prøve å snike deg usett gjennom omgivelsene uten å drepe en eneste person. Og husk at du kan bruke krympeskyteren på deg selv, i tilfelle du skulle ha behov for å bli litt mindre.

Det blir spennende å se hvordan spillet fungerer i praksis, noe vi kan finne ut ganske snart. The Spy Who Shrunk Me skal nemlig lanseres i «early access» den 18. desember. Tidligversjonen skal kunne spilles gjennom fra start til mål, men utviklerne håper å implementere litt flere kule spiondingser innen spillet skal være ferdig tidlig neste år. Planen er også å lage en komplett VR-versjon.

Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.