Får vi et gjensyn med superspionen Cate Archer?

Et spørsmål No One Lives Forever-relansering ble besvart med et lurt smilefjes.

I går lagde jeg en artikkel om en nylansert dokumentarfilm om GOG, og som jeg påpekte helt nederst i den saken inneholdt filmen litt snakk om den hellige gralen til alle retrospillentusiaster, No One Lives Forever. I dokumentaren kom det frem at de nylig hadde diskutert spillet, og jeg fikk inntrykk av at det har skjedd en liten utvikling siden forrige forsøk på å bringe det tilbake.

Hm!
Hm!

Twitter-hint

Nå har det kommet en liten indikasjon på at det er mer enn snakk på gang. På spørsmål om hvorvidt spillet kommer til å bli relansert på GOG, svarte nemlig Stephen Kick med et lurt smilefjes.

Stephen Kick jobber ikke hos GOG, men er i stedet sjefen for Nightdive Studios, en spillutvikler som spesialiserer seg på å bringe gamle klassikere tilbake. De har tidligere lykkes med ganske kompliserte redningsaksjoner, så om noen skulle klare å komme til bunns i rettighetssammensuriet rundt No One Lives Forever, er det vel nettopp dem.

Enn så lenge har vi ikke noen offisiell bekreftelse, men det virker jo veldig rart å skulle hinte slik om det ikke er noe på gang.

No One Lives Forever 1 og 2 er førstepersons skytespill der vi får rollen som den britiske superspionen Cate Archer. Stilen er litt som en kombinasjon av Austin Powers og James Bond, mens spillene i seg selv imponerer med kul nivådesign og relativt mye frihet (samt en hel bråte herlige våpen og hjelpemidler).

Spesielt No One Lives Forever 2 er en soleklar klassiker som alle bør prøve.

Nightdive Studios har forøvrig et annet nytt prosjekt på gang, nemlig en nyversjon av nittitallsklassikeren Forsaken.

4 kommentarer om “Får vi et gjensyn med superspionen Cate Archer?”

    • Har oppdatert saken litt nå, for i dokumentaren jeg nevnte fikk jeg inntrykk av at det har skjedd noe nytt på denne fronten siden sist forsøk. Det er i lys av dette at jeg tolker Kicks svar som en indikasjon på at en relansering er på gang.

      Svar
  1. Toeren er tidenes beste FPS. Der var det sagt. Hadde vært utrolig kult om sagaen om å få spillene til GOG faktisk får en lykkelig slutt.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.