Out Run kommer til Switch

Det klassiske arkadebilspillet slippes tidlig neste år.

Sega fortsetter å lansere klassiske spill på Nintendo Switch. Nå er det klart at den neste utgivelsen i Sega Ages-serien (etter Phantasy Star, som slippes denne uken) blir Out Run. Sega har overfor nettstedet Eurogamer bekreftet at spillet slippes den 10. januar i Europa.

Out Run er fortsatt et av tidenes kuleste bilspill.
Out Run er fortsatt et av tidenes kuleste bilspill.

Ny musikk

Switch-versjonen ser ut til å være trofast mot originalen, men vil inkludere ekstra musikk fra 3DS-utgaven som ble sluppet for en tid tilbake. I tillegg kommer musikken fra Mega Drive-versjonen av spillet. Nettstedet Game Watch skriver også at man kan bruke konsollens innebygde gyro-sensor for å styre bilen, om man ønsker det.

Out Run er et klassisk arkadebilspill som opprinnelig ble lansert i 1986. Spillet setter deg bak rattet på en sportsbil og sender deg ut på en virtuell road-trip i miljøer inspirert av ulike deler av Europa. Out Run har totalt femten individuelle baner, og du velger selv hvilken rute du vil ta gjennom spillet. Noen er enklere enn andre.

Jeg skrev et stort tilbakeblikk på Out Run for et par år siden, der jeg ikke bare tok en titt på selve spillet, men også snakket om utviklingen og de mange forskjellige hjemmeversjonene det endte opp med. Her er en video av arkade-originalen (merk at bilen har blitt endret i senere utgaver, inkludert denne Switch-versjonen, da Sega ikke lenger har Ferrari-lisensen):

Vi får håpe Sega også vil bringe Sega Ages-spillene til andre plattformer etter hvert – personlig sikler jeg etter å ha Out Run i Steam-biblioteket mitt (og ikke bare som et minispill i Yakuza 0).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.