Dark Souls-samlepakke kommer til Europa

Dark Souls Trilogy byr på hundrevis av dystre spilltimer.

De tre Dark Souls-spillene byr på noen av de aller beste spillopplevelsene du kan kjøpe for penger, og nå blir nettopp dette litt enklere. Bandai Namco har nemlig annonsert at de vil lansere Dark Souls Trilogy for PS4 og Xbox One i vår del av verden den 1. mars. Amerikanerne og japanerne fikk pakken allerede i fjor.

Dark Souls III - Undead Settlement
Slik er utsikten over Undead Settlement i Dark Souls III.

Dark Souls Trilogy består altså av Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin og Dark Souls III: The Fire Fades Edition. Alle ekspansjonspakkene er også inkludert.

Heftige actionrollespill

Det originale Dark Souls kom til den forrige konsollgenerasjonen (og, etter hvert, PC), og leverte en dyster og mystisk verden som måtte utforskes, og et av spillhistoriens mest tilfredsstillende kampsystemer. Dark Souls Remastered er en nyversjon av dette spillet for dagens generasjon maskinvare, og byr blant annet på grafiske forbedringer.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin er på sin siden en forbedret utgave av originale Dark Souls II, mens Dark Souls III: The Fire Fades Edition regnes som den definitive Dark Souls III-versjonen (skjønt mange mener ekspansjonspakkene denne inkluderer ikke helt holder seriens skyhøye nivå). Begge spillene følger i samme stil som originalen.

Du kan lese min omtale av orginale Dark Souls hos Gamer.no, mens jeg og Kristian skrev om Dark Souls III her på Spillhistorie.no. Vi har også noen tips for nye Dark Souls III-spillere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.