To nye Sega-klassikere slippes på Switch i februar

Puyo Puyo og Gain Ground får Sega Ages-versjoner neste måned.

Sega har fått mye skryt for Sega Ages-serien, der de lanserer forbedrede versjoner av klassikere fra spillarkivet sitt. Forbedringene er stort sett av en slik karakter at de gjør spillene mer trivelige å spille, samtidig som de forholder seg trofast til originalversjonene.

Nå har selskapet annonsert at Sega Ages får to nye tilskudd i februar: det raske og konkurransefokuserte hjernetrimspillet Puyo Puyo og det litt ukjente action-/strategispillet Gain Ground.

Originale Puyo Puyo. Bilde: Mobygames.
Originale Puyo Puyo. Bilde: Mobygames.

Hjernetrim og action

Puyo Puyo er en Tetris-inspirert hjernetrimmer der to spillere (eller en spiller og en datastyrt motstander) konkurrerer om å renske hver sin arena for fargerike blobber som faller ned fra toppen av skjermen. Det som gjør spillet så spennende er at jo bedre du gjør det, jo mer trøbbel skaper du for motspilleren. Du vinner når motspillerens arena er fylt opp.

Sega Ages-versjonen inkluderer nettbasert flerspiller (om du har Nintendo Switch Online) og et nettbasert rangeringssystem. Ikke så voldsomt mange forbedringer, altså, men flere var vel strengt tatt heller ikke nødvendig.

Gain Ground er et actionspill sett fra fugleperspektiv, med et hint av strategi. Målet er å komme seg gjennom spillkartet før tiden går ut, og man kan spille alene eller i samarbeidsmodus. Sega Ages-utgaven inkluderer en lettere spillmodus, samt muligheten til å låse opp alle de 20 spillfigurene (som hver har ulike egenskaper).

Det er ikke sagt noe om nøyaktig når i februar disse spillene slippes.

Via Nintendo Life. Toppbildet er fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.