Gi menneskeheten en lærepenge i Sea Salt

Noen guder er det veldig dumt å ignorere.

Sea Salt er et litt annerledes gudespill. Her får du nemlig ikke i oppgave å bygge opp et samfunn, men å rive det ned. Du spiller den eldgamle sjøguden Dagon, som har gitt fiskerne gode forhold på sjøen i bytte mot bønnene deres og noen ofringer ved jevne mellomrom. Men nå har ofringene blitt kjipere, og du har bestemt deg for å gi menneskeheten en blodig lærepenge.

Enkelte guder er det veldig dumt å irritere.
Grafikken er ikke direkte fargerik.

Led en sverm av monstre

Spillet beskrives som et actionstrategispill der du må påkalle og lede diverse utysker fra havet rundt i gotiske miljøer for å slakte ned de som bor der. Underveis kan du låse opp nye monstre, samtidig som menneskene prøver å yte sterkere og sterkere motstand.

I tillegg til spillets kampanjemodus får det en slags omvendt tårnforsvar-modus, der hvert brett starter med at menneskene bygger opp forsvarsverker og (forhåpentligvis) ender med at du har revet alt sammen ned igjen, og revet menneskene i fillebiter.

Sea Salt skal etter planen lanseres i år, og det svenske utviklerstudioet YCJY har nylig lansert en liten trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.