Sjarmtrollet FoxTail har fått et nytt kapittel

Dette pek-og-klikk-eventyret er inspirert av klassikere som Legend of Kyrandia.

Det er nesten ett år siden den første delen av pek-og-klikk-eventyret FoxTail ble lansert gjennom «early access»-tjenestene til GOG og Steam. Nå har del to endelig dukket opp som en gratis oppdatering. I samme slengen har spillet fått et nytt lydspor, og mange andre forbedringer.

Suppe?
Suppe?

Utvikleren sier at gamle lagrede spill ikke lenger er kompatible, på grunn av mange endringer i skriptingen som styrer det hele, men har midlertidig lagt til muligheten til å starte på kapittel to, slik at du ikke trenger å spille gjennom det første på nytt.

Retroinspirert eventyr

Foxtail er altså et klassisk pek-og-klikk-eventyr inspirert av Legend of Kyrandia, King’s Quest og Monkey Island. Spillet følger den urbane reven Leah, som vender tilbake til skogen, der hun finner ut at bestemoren er syk og trenger medisiner. Nå legger hun ut på et eventyr for å finne disse, samtidig som hun etter hvert lærer mer om den mystiske fortiden til bestefaren sin.

Med tanke på at det ferdige spillet skal ha åtte kapitler, ligger nok utvikleren litt på etterskudd (del to skulle egentlig ha blitt lansert i november, men byttet av komponist førte til en utsettelse). Men det ser i alle fall ut til at den nyeste delen har falt i smak hos de som har kjøpt spillet allerede. Her er en liten teaservideo:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.