Nittitallsracing med store piksler

Super Pixel Racers har tatt hoppet fra konsoll til PC.

Under dagens internettrunde sveipet jeg innom nylanserte Super Pixel Racers. Navnet fikk meg til å mistenke at det var et billig tullespill av den typen det er litt for mange av på Steam allerede, men en rask titt på spillsiden overbeviste meg om at det kan være interessant. Spillet ble nemlig sluppet på konsoll i fjor, og fikk en rimelig god mottakelse av de (riktignok få) som testet det.

Sofaflerspiller er alltid gøy, skjønt det var litt mye rot på skjermbildet her.
Sofaflerspiller er alltid gøy, skjønt det var litt mye rot på skjermbildet her.

2D-rally

Super Pixel Racers er altså et rallyinspirert racingspill der kameraet er plassert i lufta, skrått over bilen din, og spillets visuelle stil vekker minner om nittitallets 2D-racere (spesielt det litt ukjente Rally Championship fra Flair).

I enspiller kan du enten kjøre rallycross på tretten ulike baner, eller skikkelig rally på dataskapte veistrekninger. Spillet har også flerspiller, og i tillegg til standard nettflerspiller kan opp til fire spillere kjøre mot hverandre på samme PC. Ellers skrytes det av ulike spillmoduser, inkludert noen Destruction Derby-inspirerte saker.

PC-versjonen har ikke fått noen brukeranmeldelser enda, men det ville jo vært rart om et spill som dette ikke taklet overgangen til PC-plattformen ganske greit. Utgiver H2 Interactive ser dessuten ut til å ha et solid rulleblad på PC, skjønt dette er det første spillet deres på plattformen siden 2017. Trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.