Ny utvidelse for herlige Battle Brothers

Det taktiske rollespillet blir enda større i løpet av våren.

Battle Brothers er et taktisk rollespill der konseptet minner litt om det vi finner i blant annet Mount & Blade. Du leder en gruppe leiesoldater i en middelaldersk fantasiverden, og må prøve å overleve ved å gjøre ulike oppdrag eller bare utforske og for eksempel drive handel. Kamp er turbasert, og det lønner seg å tenke nøye over hvert trekk ettersom spillet kan være temmelig nådeløst.

Barbarer i nord

Jepp, det var det spillet.
Battle Brothers. Dette er et bilde fra den forrige ekspansjonen.

I fjor høst fikk spillet sin første ekspansjonspakke, og nå kommer jommen en til. Warriors of the North er litt mindre enn den forrige, og bringer med seg en ny menneskefraksjon som holder til i spillets nordligste områder. Disse barbarene følger strenge guder som krever menneskeofring og det som verre er, og virker generelt som veldig dårlige naboer.

I praksis betyr dette at vi får en rekke nye menneskelige motstandere, med unike måter å slåss på, samt nye kontrakter å løse, nye hendelser å snuble over, en ny legendarisk lokasjon, og muligheten til å skreddersy starten for leiesoldat-gruppen din på nye måter.

Siden Warriors of the North ikke er like stor som forrige ekspansjon, skal det heller ikke ta like lang tid å utvikle den. Utviklerstudioet lover mer informasjon og en annonsering av lanseringsdato i løpet av de kommende månedene. Som seg hør og bør vil ekspansjonen følges av en gratis oppdatering for hovedspillet.

Om du ikke har spilt Battle Brothers enda, vil jeg gjerne fortelle deg hvorfor du bør ta en titt på spillet.

En kommentar om “Ny utvidelse for herlige Battle Brothers”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.