I Volcanoids må du overleve på ei vulkansk øy

Dette er et steampunk-aktig overlevelsesspill der du får en mobil base.

Det nye Subnautica-spillet Below Zero ble lansert i «early access» for kort tid siden, men om du har vannskrekk og likevel kunne tenke deg et bygge-/overlevelsesspill i samme omtrentlige gate, kan det jo tenkes at du heller bør ta en titt på en annen fersk tidliglansering, nemlig Volcanoids.

Liker du lava?

Askefast?
Askefast?

Volcanoids ble i én brukeranmeldelse beskrevet som «steampunk-Subnautica på land», noe som jo høres kult ut. Kort sagt befinner du deg på ei tropeøy som en gjeng mekaniske slamper holder på å forvandle til et vulkansk ødeland ved å fremprovosere vulkanutbrudd. Du må samle ressurser, utvide den mobile basen din, og slåss mot robotene for å stoppe dem før hele øya er ødelagt.

Underveis må du altså forholde deg til regelmessige vulkanutbrudd som legger store landområder øde (og er veldig uheldige å oppleve på nært hold).

Volcanoids virker ganske lovende, og brukeranmeldelsene er også generelt positive, men mange påpeker samtidig at det fortsatt har en god del «bugs» og andre mangler. Utviklerne påpeker også at dagens versjon er langt fra ferdigutviklet, og nevner blant annet at spillet mangler en planlagt flerspillerfunksjon. Faktisk forventer de at spillet skal være i «early access» i hele to år.

Det blir i alle fall spennende å se hvordan spillet utvikler seg. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.