Puzzle Bobble 2 er ute på nye konsoller

NeoGeo-versjonen av den klassiske hjernetrimmeren har fått nytt liv.

Japanske Hamster har lansert NeoGeo-utgaven av action-/hjernetrimspillet Puzzle Bobble 2 på Switch, Xbox One og PlayStation 4 (jeg sliter imidlertid med å finne ut om sistnevnte versjon er tilgjengelig i Norge). Dette er en del av deres ACA NeoGeo-serie, som allerede huser en laaang rekke klassikere fra NeoGeo-systemet – inkludert originale Puzzle Bobble.

Boblemoro

Puzzle Bobble 2 dukket opprinnelig opp i 1995, og følger hovedpersonene fra Bubble Bobble-spillene, dragene Bub og Bob, som må sprette fargede bobler rundt i små arenaer. Poenget er å samle bobler av samme farge slik at de forsvinner, men om du er flink kan du lage kjedereaksjoner og store bobleras.

Du kan enten spille alene, eller konkurrere med en venn på samme system.

Hamster forteller at den nylanserte versjonen er basert på MVS-utgaven av Puzzle Bobble 2, altså den versjonen som ble brukt for arkademaskiner og ikke hjemmeversjonen. Ellers skal det være en trofast overføring, som også inkluderer en rekke innstillingsmuligheter og sjansen til å konkurrere på nettbaserte poengtavler.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.