Hva med et helt nytt (og helt gratis) Mega Drive-spill?

Old Towers byr på enkel, men vanedannende arkademoro.

For en tid tilbake skrev jeg om ZX Spectrum-spillet Old Tower, som ikke bare var et skikkelig artig spill, men også gjorde en hel del spennende tekniske greier med den britiske datamaskinplattformen. Nå har utvikler Denis Grachev overført konseptet til Mega Drive, og lagt til en «s» i navnet.

Rask arkadeaction

I likhet med originalen går spillet ut på å komme seg opp høye tårn fulle av feller og monstre. På skjermbildene er det lett å feiltolke spillet – det ser ut som et plattformspill, men her er det ingen løping og hopping. I stedet suser spillfiguren din avsted i den retningen du velger, helt til den treffer noe som gjør skade eller gjør at den stopper.

Den beste måten å se hvordan det fungerer på er vel bare å se traileren under, eller bedre – spille spillet selv. Det er nemlig helt gratis på Itch.io, selv om utvikleren selvsagt ikke sier nei takk til noen kroner om du liker det (eller bare liker at folk lager kule MegaDrive-ting i 2019). Itch.io tillater deg å betale hva du vil, selv om prisen er null kroner.

Siden spillet ikke er lansert på fysisk kassett (enda?) må du bruke emulator eller bruke EverDrive eller noe slikt for å putte det på en ekte maskin via SD-kort.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.