Retrotimen: Bubble Bobble og Darkwing Duck

Denne uken har Retrotimen med seg Steven Michael fra Retro Gaming Monthly, og diskuterer to klassiske spill.

Ukens Retrotimen-episode er litt spesiell – den er nemlig på engelsk! Otto og Rasmus har fått med seg Steven Michael fra Retro Gaming Monthly i «studio», og med den amerikanske politimannen og retrofantasten med på laget bør jo praten helst gå på et språk han forstår.

Plattformspill for NES

Som vanlig kommer gjengen innom litt av hvert i løpet av den noe utvidede retrotimen, men ukens hovedtemaer er Bubble Bobble og Darkwing Duck for NES.

Begge er plattformspill, men som mange sikkert vet er de ganske forskjellige – arkadeklassikeren Bubble Bobble foregår på enkeltstående skjermer der man må overvinne søte monstre ved å fange dem i bobler og så sprekke boblene, mens Capcom-klassikeren Darkwing Duck er et skrollende plattformeventyr med store brett og Disney-inspirerte fiender.

Her kan du høre ukens episode:

Mer Retrotimen?

Nye episoder av Retrotimen slippes altså hver fredag, og om du ikke vil gå omveien om Spillhistorie (selv om vi setter pris på det!), kan du følge dem på Facebook og Soundcloud. Du kan også svippe innom podcastens offisielle nettsted. I tillegg er det mulig å støtte Retrotimen på Patreon.

Bildet i toppen er lånt fra Mobygames.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.