Redd den siste enhjørningen i nytt actionrollespill

Eternity: The Last Unicorn er utviklet i Brasil, har russisk utgiver og er inspirert av norrøn mytologi.

I går ble Eternity: The Last Unicorn lansert på PC og PS4. Dette er et actionrollespill som ifølge de som har spilt det kan minne litt om Dark Souls, der handlingen følger en ung alv som ønsker å redde den siste enhjørningen som har blitt fanget og forhekset av ei ond heks. Underveis møter hun vikingen Bior, og sammen må de utforske en verden inspirert av norrøn mytologi.

Spillet skilter med to spillbare figurer (alven og vikingen, altså), hver med sin egen bakgrunnshistorie og unike egenskaper. De får også anledning til å lære nye egenskaper underveis i spillet, og de kan også oppgradere våpnene sine. Totalt skal Eternity: The Last Unicorn ha over tolv timer med innhold å spille seg gjennom.

Positiv mottakelse så langt

Brukeranmeldelsene på Steam er få, men positive så langt – flere påpeker at kamerasystemet er litt merkelig, men det ser altså ut til å oppveies av andre aspekter av spillet. Det er vanskelig å forveksle Eternity: The Last Unicorn med en AAA-produksjon, men det er samtidig noe litt sjarmerende over både skjermbildene og traileren.

Det er brasilianske Void Studios som står bak Eternity: The Last Unicorn, mens det er russiske 1C som gir det ut. Her er den nevnte traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.